In de media in 2017

Hieronder links naar krantenartikelen, filmpjes en geluidsbestanden van radio uitzendingen uit 2017 waarin mijn naam of die van organisaties waarbij ik betrokken was voorkomt. Internetartikelen zijn alleen opgenomen als de inhoud ook in gedrukte vorm of op radio en TV verschenen is.

In maart 2017 gaf ik een interview voor een studente over armoede in Nederland. Wat betekent armoede voor huishoudens die leven onder de lage inkomensgrens?

Rapportage van Clarinda Mischerélla als leerling journalistiek van de Fontys Hogeschool.

Interviews met Dirk van Beek, voorzitter Voedselbank, Piet van der Lende, Bijstandsbond en Anita Schwab, directrice van de stichting Leergeld. Je moet er wel voor gaan zitten, want de drie interviews duren in totaal een uur. Op de site ook een uitgebreide beschouwing over wat is armoede en wat is de armoedegrens.

Link naar de interviews

Ook even in beeld bij het interview met Piet: Petar Kapralov, Jacques Peeters en Willem Banning. Zij kwamen op dat moment voor een discussie met Annemarie van Gaal, dat werd uitgezonden door WNL Opiniemakers.

Discussie WNL Opiniemakers

De opnamen hebben plaatsgevonden op 28 april

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *