In de media in 2005

Gemeentelijke Sociale Dienst in Amsterdam voert streng beleid. – De ochtenden, radio 1, VPRO. 30-08-2005. Telefoongesprek met Piet van der Lende en persrechter Marjoke van Kamp van de Rechtbank Amsterdam. De situatie is ‘zorgelijk’. Trefwoorden uitkeringen, wachtlijsten. Namen Gemeentelijke Sociale Dienst.

Amsterdamse werklozen voeren tegencontroles uit. De Amsterdamse Bijstandsbond en de belangenvereniging van werklozen in de hoofdstad hebben genoeg van de huisbezoeken van de Sociale Dienst…. – Volkskrant, 28-04-2005. ANP bericht.

‘Werkervaring opdoen bij ramp is mooie kans’. Het plan van de gemeente Bergen (NH) om mensen in de bijstand naar Azië te sturen kan rekenen op veel bijval. Maar er zijn kanttekeningen te plaatsen. – Volkskrant, 06-01-2005. Toine Heijmans.

]]>

Plaats een reactie